Kan vi hjelpe deg med å bli “the best dressed woman in the room”?

Vi er en gjeng glade jenter – ambientene – som elsker klær, sko og accessorier med «det lille ekstra». Og ingenting er bedre enn når vi finner det lille ekstra som får deg til å skinne. Den rålekre jeansen som sitter som et skudd eller blusen som får andre kvinners øyne til å følge deg. Når du nyter cashmere-skjerfet som må oppleves, putter foten ned i en håndlaget sko med den rette lesten eller vi foreslår det siste trendy som vi vet passer – ja da koser vi oss på jobb.
Når du beveger deg glad og fornøyd hjem med vår Ambientepose, smiler vi til hverandre og tenker: “så fin hun ble”. Og når du er fin – ja da er du også en god ambassadør for Ambiente.

Vi vokser sakte, men sikkert og i 2016 ble butikken på CC Vest nominert til den prestisjefylte prisen ”Årets butikk”. Vi har 2 motebutikker i Oslo med ‘prime location’ på Karl Johan og CC Vest på Lysaker og er ikke tilknyttet noe kjede. I 2017 åpnet vi nettbutikk og jobber hver dag for å bli bedre også her. Én dag blir nettbutikken like komplett som de fysiske butikkene. Det lover vi deg ;)

Fashion stores with prime location on Oslo’s main street Karl Johan and CC Vest located at Lysaker in Norway. Ambiente is for women with a sense for fashion and timeless aesthetics. We only sell things we love.

Årets butikk

I 2016 ble Ambiente CC Vest nominert til årets butikk. Å bli nominert av Aftenposten og Oslo Handelstands forening er stort! Vi takker for tilliten :)

ambiente

Karl Johan

Butikken på Karl Johan ligger i vakre Kirkeristen ved Domkirken i Oslo.
Adresse: Karl Johansgaten 11, 0154 Oslo

CC Vest

Butikken på storsenteret CC Vest ved Lysaker er designet av Lars Ernst Hole og ligger i øvre etasje – samme etasje som hovedinngangen.
Adresse: Lilleakerveien 16, 0283 Oslo

Hovedkontor/Office

Postal adresse:
Ambiente Holding ANS
Postboks 909 Sentrum
NO-0104 Oslo

Besøksadresse:
Ambiente
Karl Johans gaten 11
NO-0154 Oslo

Kjente merkenavn

Vi fører kjente merkenavn som By Malene Birger, Becksöndergaard, Cambio, Cathrine Hammel, Decadent Copenhagen, Filippa K, Hale Bob, Hunkydory, Katrin Uri, Laura Bellariva, Mos Mosh, Samsøe og Samsøe og Tiger of Sweden samt mange andre flotte merker.

Målsetting

Vår målsetting er å utvikle butikker med prime location i Oslo samt skape en nettbutikk for kvinner som ønsker seg en trendy og stilren garderobe.

Karl Johan butikken retter seg mot businesskvinnene i Barcode-området samt alle tilreisende til Oslo sentrum.

CC Vest butikken satser på det svært kjøpesterke og trendy publikummet i Oslo Vest og Asker og Bærum.

Ambiente betyr «atmosfære» – noe vi prøver å skape i alt det vi gjør.

Utvikling

Vår første butikk ble åpnet i 1987 i Kirkeristen på Karl Johan.

Ambiente på CC Vest så dagens lys høsten 2000.

Våren 2017 starter vi opp netthandel for våre kunder.

LagreLagre