Kan vi hjelpe deg med å bli “the best dressed woman in the room”?

Vi er en gjeng glade jenter – ambientene – som elsker klær, sko og accessorier med «det lille ekstra». Og ingenting er bedre enn når vi finner det lille ekstra som får deg til å skinne. Den rålekre jeansen som sitter som et skudd eller blusen som får andre kvinners øyne til å følge deg. Når du nyter cashmere-skjerfet som må oppleves, putter foten ned i en håndlaget sko med den rette lesten eller vi foreslår det siste trendy som vi vet passer – ja da koser vi oss på jobb.
Når du beveger deg glad og fornøyd hjem med vår Ambientepose, smiler vi til hverandre og tenker: “så fin hun ble”. Og når du er fin – ja da er du også en god ambassadør for Ambiente.

Motebutikken ligger i Oslo med ‘prime location’ på Karl Johan og er ikke tilknyttet noe kjede. I 2017 åpnet vi nettbutikken shop.ambiente.no

Fashion stores with prime location on Oslo’s main street Karl Johan in Norway. Ambiente is for women with a sense for fashion and timeless aesthetics. We only sell things we love.

Karl Johan

Butikken på Karl Johan ligger i vakre Kirkeristen ved Domkirken i Oslo.
Adresse: Karl Johansgaten 11, 0154 Oslo

Hovedkontor/Office

Postal adresse:
Ambiente Holding ANS
Postboks 909 Sentrum
NO-0104 Oslo

Besøksadresse:
Ambiente
Karl Johans gaten 11
NO-0154 Oslo

Kjente merkenavn

Vi fører kjente merkenavn som American Vintage, Cambio, Cathrine Hammel, Dear Dharma, Decadent Copenhagen, Ella&Il, Enamel Copenhagen, Fabienne Chapot, Hale Bob, Katrin Uri, Lois Jeans, Mos Mosh, Natura Cashmere samt mange andre flotte merker.

Målsetting

Vår målsetting er å utvikle butikken med prime location i Oslo samt skape en nettbutikk for kvinner som ønsker seg en trendy og stilren garderobe.

Karl Johan butikken retter seg mot businesskvinnene i Barcode-området samt alle tilreisende til Oslo sentrum.

Ambiente betyr «atmosfære» – noe vi prøver å skape i alt det vi gjør.

Utvikling

Vår første butikk ble åpnet i 1987 i Kirkeristen på Karl Johan.

Våren 2017 starter vi opp netthandel for våre kunder.

LagreLagre